Accesorii

HAM REFLECTORIZANT:

Hamul reflectorizant este un tip de centură sau ham care este confecționat dintr-un material reflectorizant, care îmbunătățește vizibilitatea utilizatorului în condiții de iluminare redusă sau de întuneric. Acest tip de ham este adesea folosit în activități unde este necesară o vizibilitate crescută pentru siguranță,

Materialele reflectorizante folosite în hamurile reflectorizante sunt de obicei prevăzute cu mici mici sfere de sticlă sau fibre optice care reflectă lumina din surse precum farurile mașinilor sau lumina reflectoarelor.

Se confectioneaza din fas verde, cu benzi reflectorizante. IMPRIMARE pe fata si  spate cu POLITIA LOCALA cu material REFLECTORIZANT.

CUREAUA:

Cureaua pentru pantaloni este un accesoriu vestimentar utilizat pentru a menține pantalonii pe talie. Curelele sunt realizate piele de bovina de culoarae neagra  si sunt  prevăzute cu catarame metalica. Centura are latimea de 4 cm si este confectionata din piele bovina de culoare.

CRAVATA:

Cravata este un accesoriu vestimentar, care se poartă în jurul gâtului și este legat cu un nod la partea din față a cămășii. Cravatele sunt confecționate din mătase si este de  culoarae neagra.

Se confectioneaza din tesatura tip matase, culoarea neagra.

CENTURA PENTRU PANTALONI:

Centura pentru pantaloni este un accesoriu vestimentar utilizat pentru a menține pantalonii pe talie. Curelele sunt realizate piele de bovina de culoarae neagra  si sunt  prevăzute cu catarame metalica .

Centura are latimea de 7 cm si este utilizata si pentru prinderea accesoriilor nesarea echiapnetului de interventie ca port spray, port catuse  si portbaston.

CATUSELE:

Catusele sunt dispozitive de siguranță și restricționare a mișcării care sunt utilizate de polițiști, jandarmi și alte forțe de ordine pentru a imobiliza și restricționa deplasarea unei persoane care a fost arestată sau reținută. Acestea sunt formate din două inele metalice sau plastice care se închid în jurul încheieturilor mâinilor și sunt legate împreună printr-un mecanism de blocare.

BASTONUL DE POLITIE:

Bastonul de politie este un instrument de autoapărare și de forță folosit de polițiști pentru a se apăra sau pentru a-și controla suspecții în timpul intervențiilor. Bastoanele de poliție se realizeazst din cauciuc , iar unele pot fi extensibile pentru a fi ușor de purtat și depozitat.