SC EMBIS ARTA SRL

EMBIS ARTA este un producator  care oferă o gama larga de produse unice pentru clienții din întreaga țară. Rețeaua noastră vă oferă cumpărături de divertisment pentru milioane de case, în timp ce canalele noastre mobile, online vă invită să faceți cumpărături.

Echipa noastră de la EMBIS ARTA se angajează să vă ofere cea mai bună experiență de cumpărături interactivă. Prin cumpărături online și mobile și conectarea cu clienții noștri prin intermediul rețelelor sociale inclusiv Facebook, Instagram, WhatsApp.

Va dorim un shopping placut in magazinul nostru online pe www.embis.ro

DESPRE NOI

Cu o experienta  pe piata confectiilor specializate, cu un portofoliu de clienti in continua crestere, echipa specialistilor nostri va invita sa parcurgeti sectiunile site-ului EMBIS. Confectionam uniforme pentru politia locala, politia comunitara, uniforme scolare, uniforme pentru lucru si curatenie, pentru hoteluri, restaurante, catering, pentru medici si asistenti,  si multe altele.

CE NE PASIONEAZA

Suntem experimentatori și pasionați de oferirea unei experiențe de cumpărături captivantă și plină de bucurie care oferă valoare clienților noștri.

PRODUSELE NOASTRE

Produsele sunt de cea mai buna calitate si ofera clientilor un stil de viata nemaintalnit.

"Moda este foarte importantă. Aceasta este viața și, ca tot ceea ce ne dă plăcere, trebuie făcută bine.” – Vivienne Westwood

"Croitoria este arhitectura miscarii." – Pierre Balmain